Dermacademy

Word een Expert in de Huidzorg bij Dermacademy

Bij Dermacademy bieden wij hoogwaardige, privéopleidingen en trainingen in de huidzorgsector. Als geregistreerde instelling bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, garanderen wij dat onze cursussen u voorzien van de meest actuele kennis en vaardigheden.

Bij ons kunt u zich specialiseren in:

Lasertherapie: Leer de nieuwste technieken voor effectieve huidbehandelingen en het veilig verwijderen van tatoeages en PMU.
Mesotherapie: Ontdek hoe u met precisie en zorg de huid kunt revitaliseren en verjongen, en haarproblemen kunt verbeteren met Meso Hair.
Micro needling: Verwerf expertise in het verbeteren van huidtextuur, littekens en elasticiteit met ons populaire SkinFix Meso-apparaat.
Bodyshaping & contouren: Master de kunst van lichaamshaping en contouren door middel van EMS-behandelingen.

Bij Dermacademy investeren we in uw succes. Volg onze gespecialiseerde opleidingen en ontwikkel uzelf tot een gecertificeerd professional in de huidzorgsector. Start vandaag nog en zet de volgende stap in uw carrière!

Bekijk opleidingen

Over ons

Bij Dermacademy staan kwaliteit en service voorop. Wij zijn een CRKBO-geregistreerde instelling, wat betekent dat onze opleidingen en docenten voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van het Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor zijn al onze opleidingen vrij van btw. Wij bieden uitgebreide gecertificeerde privé-opleidingen en cursussen aan, afgestemd op ons assortiment aan geavanceerde apparatuur. Onze apparatuur en producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, inclusief FDA, CE, MEDISCH CE en ISO keurmerken, zodat u uw klanten de beste resultaten kunt bieden.

  • Astrid

    Naar lang zoeken ben ik bij Dermatools terecht gekomen. Oow, wat heb ik hier GEEN spijt van. Heb eindelijke mijn apparaat gevonden de PICOLASER. Krijg zoveel positief reactie van mijn cliënten, zijn er helemaal weg van. Super mooie resultaten boek ik met deze picolaser. Zeker aanrader voor in de salon. Happy cliënt, happy you

  • Bianca

    De cursus is zeer uitgebreid en heel persoonlijk. Er wordt met jou meegedacht wat jij nodig hebt. Los van een goede inhoudelijke persoonlijke opleiding kan je achteraf ook altijd terecht voor vragen. Dat je apparaat ook op hetzelfde adres in onderhoud kan is zeker een plus punt. Je hebt gewoon alles onder 1 dak met een topservice.

  • Jolanda

    Ik ben zeer tevreden over de masterclass Laser Specialist. De communicatie, de kennis en de goede uitleg van een vakvrouw. Het geeft je zelfvertrouwen om aan de slag te gaan. Ook kan je ieder moment terecht voor vragen.

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen heb?

Voor producten uit onze voorraad streven wij naar levering binnen 1-2 werkdagen, tenzij anders aangegeven en met uitzondering van zon- en feestdagen.

Kan ik het apparatuur rente vrij leasen?

Wij bieden rente vrije leasecontracten aan, ZONDER bijkomende kosten. De voorwaarden zijn dat je al twee jaar een onderneming hebt, die ingeschreven staat bij de KvK.Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Kan ik de training ook enkel online volgen?

Ja, sommige trainingen bieden wij ook online aan. Bezoek hiervoor www.dermacademy.nl

Kan ik een opleiding of cursus in termijnen betalen?

Ja, neem contact met ons op via info@dermatools.nl

Krijg ik een examen na een training?

Bijna al onze opleidingen en trainingen eindigen met een examen toets. Je krijgt 2 gratis herkansingen bij het niet behalen van de toets.

Hoe kom ik aan modellen voor de praktijk training?

U bent zelf verantwoordelijk voor geschikte praktijk modellen, de modellen zijn enkel aanwezig op de doorkregen tijden.

Mag ik iemand meenemen naar de training?

Het is niet toegestaan om iemand mee te nemen naar de praktijk training.